MAQUILLATGE

Sotscategories

 • 1,45 € En estoc
  DEMAK'UP

  Discs de cotó textura niu d'abella amb fils de cotó.

  1,45 €
  PVP 1,95 €
 • 2,50 € En estoc
  LIPOSAN

  Extractes de fruita, pigments brillants, FPS 10. Aplica quan sigui necessari per nodrir i hidratar els llavis normals o secs amb extractes reals de fruites i un suau color cirera. Fruity Shine Cherry realça els llavis amb una suau capa de sucós vermell de cirera madura i no obstant això suau amb pigments brillants i un lleuger acabat lluminós.

  2,50 €
  PVP 2,95 €
 • 2,50 € En estoc
  LIPOSAN

  Aroma de roses delicades, oli de jojoba hidratant. Liposan Soft Rosé realça i enslaza la bellesa de rubor natural dels teus llavis amb un toc de color rosa pur i una lluentor suau i lluminós. Aplica quan vulguis o quan sigui necessari per nodrir i hidratar els llavis de normals a secs amb un toc de suau brillantor rosat.

  2,50 €
  PVP 2,95 €
 • 3,15 € En estoc
  LIPOSAN

  Sun Protects recobreix lleugerament els llavis amb una capa resistent a l'aigua de protecció solar hidratant i un acabat natural i transparent. Amb extracte suavitzant de gira-sol, i amb FPS 30.Aplicar directament en els llavis abans i durant l'exposició al sol per hidratar i protegir contínuament dels nocius raigs UV.

  3,15 €
  PVP
 • 2,50 € En estoc
  LIPOSAN

  Extractes de fruita, pigments brillants, FPS 10. Aplica quan sigui necessari per nodrir i hidratar els llavis normals a secs amb extractes reals de fruites i un suau color vermell maduixa. Fruity Shine Strawberry realça els llavis amb una suau capa de sucós vermell maduixa pur i no obstant això suau amb pigments brillants i un lleuger acabat lluminós.

  2,50 €
  PVP 2,95 €
 • 9,75 € En estoc
  MAVALA

  Especial per ungles mossegades. Aplicar cada dia a la ungla. El seu sabor amarg suprimeix l'hàbit de mossegar-se les ungles o llepar-se els dits.

  9,75 €
  PVP 12,20 €
 • 10,35 € En estoc
  MAVALA

  Per ungles obertes i escamades. Endureix l'ungla de manera immediata unint les tres capes que la forman.Aplicar només a la punta de l'ungla. Usar-lo una o dues vegades a la setmana, i cunado s'endureixin les ungles dues o tres vegades al mes.

  10,35 €
  PVP 12,95 €
 • 4,50 € En estoc
  BETER

  La seva forma i textura permet estendre uniformement el maquillatge de fons a la cara aconseguint tots els angles. Humiteja l'esponja per obtenir un acabat natural o utilitza-en sec per un efecte més cobrent.

  4,50 €
  PVP 5,65 €
 • 2,85 € En estoc
  BETER

  La seva textura permet estendre uniformement el maquillatge de fons en tot el rostre. Humiteja l'esponja per obtenir un acabat natural o utilitza-en sec per un efecte més cobrent.

  2,85 €
  PVP 3,55 €
Mostrant 1 - 9 de 2034 elements

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

A l'enviar aquest formulario accepto que Perfumes La Balear utilitzi les dades que he facilitat per a (i) conèixer la meva sol·licitud, (ii) donar-li resposta, i si fos el cas, (iii) encarregar-se de la gestió de la relació contractual que pugui derivar-se d'aquesta.

logo-footer1.png
¡Apadrina!
5€ per tu, 5€ pel teu amic
logo-footer2.png
Prog. Fidelització
10€ gastats=0,10€ guanyats
logo-footer3.png
Pagament Segur
Paga amb targeta o Paypal. 100% segur i fiable
logo-footer4.png
Enviament 24-72h.
Gratis en compres superiors a 29€ y menors de 5Kg.