UNGLES

Sotscategories

 • 9,75 € En estoc
  MAVALA

  Especial per ungles mossegades. Aplicar cada dia a la ungla. El seu sabor amarg suprimeix l'hàbit de mossegar-se les ungles o llepar-se els dits.

  9,75 €
  PVP 12,20 €
 • 10,35 € En estoc
  MAVALA

  Per ungles obertes i escamades. Endureix l'ungla de manera immediata unint les tres capes que la forman.Aplicar només a la punta de l'ungla. Usar-lo una o dues vegades a la setmana, i cunado s'endureixin les ungles dues o tres vegades al mes.

  10,35 €
  PVP 12,95 €
 • 5,60 € En estoc
  MAVALA

  Recomanat per ungles sanes. Elimina l'esmalt ràpidament. Eliminar l'esmalt mantenint i pressionant uns segons el cotó amarat en dissolvent. Després eliminar d'una passada. Repetiu fins que totes les restes d'esmalt hagin desaparegut.

  5,60 €
  PVP 7,00 €
 • 16,00 € En estoc
  MAVALA

  Per ungles febles que es trenquen fàcilment. Augmenta la resistència de l'ungla. Tractament en dues fases que torna a les ungles força i resistència. Té dues fases: Aplicar la fase 1 en tota la superfície de la ungla. És una base de fibres de niló que crea una xarxa protectora sobre la superfície de la ungla. Aplicar la fase 2 que segella i allisa la...

  16,00 €
  PVP 20,00 €
 • 17,95 € En estoc
  MAVALA

  Crema nutritiva per ungles danyades. Nodreix i hidrata les ungles seques i fràgils i enforteix les ungles danyades. Ajuda a restaurar l'elasticitat de la ungla, fent-la més resistente.Se s'aplica en la matriu de l'ungla massatge fermament cap a la cutícula, acabar a la superfície de l'ungla.

  17,95 €
  PVP 22,45 €
 • 10,00 € En estoc
  MAVALA

  Base tractant de doble acció: Evita les ungles grogues i perllonga la durada de l'esmalt. Aplicar una capa en tota la superfície de la ungla abans del color, esperar un parell de minuts a que s'assequi abans d'esmaltar.

  10,00 €
  PVP 12,50 €
 • 10,30 € En estoc
  MAVALA

  Blanquejador d'ungles òptic. Base perfecta que aporta lluminositat. Aplicar abans del color, deixar assecar i esmaltar.

  10,30 €
  PVP 12,85 €
 • 17,50 € En estoc
  MAVALA

  Base tractant de doble acció: Evita les ungles grogues i perllonga la durada de l'esmalt. A més hidrata i reforça les ungles mantenint la seva flexibilitat natural. Especialment desenvolupada per protegir les ungles delicades de la deshidratació i de les roturas.Aplicar una sola capa abans de l'esmalt i deixar abans de procedir amb el esmaltat.

  17,50 €
  PVP 21,90 €
 • 7,00 € En estoc
  MAVALA

  Recomanat per a tot tipus de ungles especialment les fràgils, seques i quebradizas.Quitaesamlte sense acetona. Elimina l'esmalt sense assecar les ungles ni cutículas.Eliminar l'esmalt mantenint i pressionant uns segons el cotó amarat en dissolvent. Després eliminar d'una passada. Repetiu fins que totes les restes d'esmalt hagin desaparegut.

  7,00 €
  PVP 8,75 €
Mostrant 1 - 9 de 329 elements

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

A l'enviar aquest formulario accepto que Perfumes La Balear utilitzi les dades que he facilitat per a (i) conèixer la meva sol·licitud, (ii) donar-li resposta, i si fos el cas, (iii) encarregar-se de la gestió de la relació contractual que pugui derivar-se d'aquesta.

logo-footer1.png
¡Apadrina!
5€ per tu, 5€ pel teu amic
logo-footer2.png
Prog. Fidelització
10€ gastats=0,10€ guanyats
logo-footer3.png
Pagament Segur
Paga amb targeta o Paypal. 100% segur i fiable
logo-footer4.png
Enviament 24-72h.
Gratis en compres superiors a 29€ y menors de 5Kg.