La nostra història

La Balear és una empresa familiar que neix el 1934 i és en 1954 quan es converteix en un establiment de venda d'olis i sabons. Durant els anys 60 apareixen nous conceptes en cosmètica i l'oferta de productes creix exponencialment.

Avui La Balear és una xarxa d'establiments propis, especialitzats en perfumeria, cosmètica i higiene, ubicats a Barcelona i Àrea Metropolitana.

Som especialistes en cosmètica i perfums, i distribuïdors oficials de les millors marques del mercat. Actualment disposem de la nostra botiga online www.perfumeslabalear.com i de més de 60 punts de venda ubicats a l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​sota 2 conceptes de botiga: La Balear i La Balear Beauty House.

La proximitat i l'atenció als nostres clients són alguns dels valors que ens defineixen, i ens agrada ser un punt de trobada per a tots aquells als quals els agrada cuidar-se i mimar-se.


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

A l'enviar aquest formulario accepto que Perfumes La Balear utilitzi les dades que he facilitat per a (i) conèixer la meva sol·licitud, (ii) donar-li resposta, i si fos el cas, (iii) encarregar-se de la gestió de la relació contractual que pugui derivar-se d'aquesta.

logo-footer1.png
¡Apadrina!
5€ per tu, 5€ pel teu amic
logo-footer2.png
Prog. Fidelització
10€ gastats=0,10€ guanyats
logo-footer3.png
Pagament Segur
Paga amb targeta o Paypal. 100% segur i fiable
logo-footer4.png
Enviament 24-72h.
Gratis en compres superiors a 29€ y menors de 5Kg.