Preguntes freqüents

1. Què és www.perfumeslabalear.com i què puc comprar aquí?

www.perfumeslabalear.com és la perfumeria online de La Balear. Podràs comprar perfumeria, cosmètica, maquillatge i productes de cura personal.

2. Necessito registrar-me per fer la compra?

El registre es necessari per realitzar la compra, així com per rebre la newsletter.

3. Els preus i les promocions són els mateixos que els de La Balear de la meva ciutat?

No. www.perfumeslabalear.com té promocions exclusives.

4. He de pagar despeses d'enviament? Quines són?

Si vols que t'enviem la comanda a una adreça, o recollir-se en un oficina MRW, hi ha despeses d'enviament. Si vols recollir-lo en una de les nostres botigues, les despeses d'enviament són gratuïtes. Si l'import de la compra és superior a 49 € i el pes de la comanda és inferior a 5 kg, les despeses d'enviament són gratuïtes (només per a península, excloses Balears).

Aquí tens una taula per veure les diferents opcions per a la península i per a Balears:

PENÍNSULA:

Operador

Temps d'enviament

Cost d'enviament

SZENDEX – enviament a casa

24-72h

5.90€

MRW – enviament a casa

24-72h

8.50€

MRW – recollida a oficina MRW

24-72h

7.50€

Recollida a una botiga de La Balear

24h – 1 setmana

GRATUÏTBALEARS:

Operador

Temps d'enviament

Cost d'enviament

SENDA INSULAR (Formentera) – enviament a casa

3 dies – 1 setmana

22.15€

SENDA INSULAR (Eivissa, Mallorca, Menorca) – enviament a casa

3 dies – 1 setmana

7.85€

En cas de promocions puntuals aquests imports podrien variar.

5. Quins són els terminis de lliurament?

l termini de lliurament varia en funció de l'opció d'enviament escollida, però el termini més habitual serà de 24-72h. Dissabtes, diumenges, festius nacionals i festius locals de Catalunya, els dies 24 i 31 de desembre no es preparen comandes

6. Puc retornar un producte? Com funcionen les devolucions?

És possible retornar un producte dins d'un termini màxim de 15 dies des de la recepció del paquet. El producte es pot retornar sempre que no hagi estat manipulat. S'ha de lliurar en el seu envàs original i sense obrir. Les despeses d'enviament són a càrrec del client, llevat que la devolució sigui a causa d'un error en la comanda. En cas de ser per un error en la comanda, enviarem a un operador logístic a l'adreça que ens indiqui perquè reculli el paquet sense suposar cap cost per a vostè. Quant ens arribi el paquet i comprovem que tot és correcte, procedirem a la devolució de l'import o al canvi de producte, segons sigui el cas.

7. Puc retornar un producte en una botiga física?

No, el producte ha de retornar-se al magatzem central, la direcció del qual serà facilitada juntament amb les dades necessàries per a la devolució una vegada aquesta estigui autoritzada.

8. Puc recollir un producte en una botiga física?

Quan escullis la direcció d'enviament, podràs triar entre una direcció que vulguis o bé un llistat d'algunes de les nostres botigues físiques. En aquest últim cas no hi ha despeses d'enviament, i hauràs d'esperar a que la botiga et truqui per anar a recollir la comanda. Tingues en compte que els productes que demanis a www.perfumeslabalear.com arribaran des del magatzem central, així que els tindràs a la botiga en un termini d'1 a 7 dies.

9. Vull recollir la meva comanda en una botiga física La Balear. Per què em demaneu igualment la meva adreça?

Encara que vulguis recollir el producte en una botiga física, necessitem saber les teves dades de contacte per tenir la fitxa de client completa i a efectes de facturació.

9. Puc comprar www.perfumeslabalear.es des de qualsevol país?

Actualment la nostra botiga online només dóna cobertura per a Espanya peninsular i Balears. Si vols fer una compra a www.perfumesalabalear.com fora d'Espanya o Balears, si us plau posa't en contacte amb nosaltres a la següent adreça i valorarem si és possible fer-ho: info@labalear.es

10. Com puc comprovar si he fet correctament la compra?

Un cop validis la bossa de la compra, rebràs un correu de confirmació i un número de seguiment de la comanda perquè puguis saber en quin estat es troba la teva comanda en tot moment.

11. Puc demanar productes per a regal?

Cap problema, només has d'indicar l'adreça de lliurament i si vols que t'ho emboliquem. Si en la teva comanda hi ha més d'un producte i només vols que et emboliquem alguns d'ells, si us plau indica-ho a l'apartat "observacions". A l'hora de completar la teva comanda, pots també demanar-nos que posem una etiqueta en el producte embolicat, amb un missatge especial per a la persona destinatària del regal. Només has d'escriure un missatge d'un màxim de 80 caràcters.

12. Els productes de www.perfumeslabalear.es són originals?

Tots els productes que venem a www.perfumeslabalear.es són originals, ja que som distribuïdors oficials de les marques.

13. He comprat un producte però quan m'ha arribat a casa el disseny de l'envàs és diferent al de la foto que teniu a la web. Per què?

A vegades les fotos queden desactualitzades i la marca canvia el disseny del producte però a la web apareix la foto del producte antic. Fixa't que el producte en sí sigui el mateix, més enllà del disseny de l'envàs. Si el nom del producte és el mateix, només ha canviat el disseny. Si notes algun altre canvi en el text, el nom o les característiques, més enllà del tipus de pot, el color de l'etiqueta, etc., si us plau contacta'ns i comprovarem si hi ha hagut algun error en l'enviament.

14. És segur comprar a www.perfumeslabalear.es?

Sí. La nostra botiga en línia compleix amb la normativa LSSICE i LOPD pel que fa a serveis de comercialització per internet i protecció de dades. Consulta la nostra Nota Legal per tenir informació detallada. A més, els nostres pagaments en línia es realitzen directament mitjançant l'entorn segur del banc. La Balear no emmagatzema cap dada de targeta.


logo-footer1.png
¡Apadrina!
5€ per tu, 5€ pel teu amic
logo-footer2.png
Prog. Fidelització
10€ gastats=0,10€ guanyats
logo-footer3.png
Pagament Segur
Paga amb targeta o Paypal. 100% segur i fiable
logo-footer4.png
Enviament 24-72h.
Gratis en compres superiors a 29€ y menors de 5Kg.